Планиране, отдаване под наем и наемане

Решения за работното място

Отключете потенциала на Вашето работно място с услуги за проектиране, доставка и управление, ориентирани към потребителя, които доразвиват бизнес стратегията, повишават работоспособността и ангажираността на служителите.

workplace-solutions-hero-972x1296

Задълбочени експертни познания, цялостен подход

Динамичните организации изискват високопроизводителни, интегрирани работни места, които отговарят на очакванията на служителите и стратегическите бизнес цели. Нашият разнообразен екип от експерти по стратегия на работното място, организационен дизайн, промяна и трансформация, проектиране и управление на наемателите, може да идентифицира възможности за намаляване и преразпределяне на недостатъчно използваното пространство, подобряване на изживяванията на Вашите служители, ефективно управление чрез промяна и хармонизиране на културата и работните процеси, за да предоставите първокласни места за работа.

Технология без аналог

Нашата интерактивна технологична платформа за работното място предоставя най-важния контекст, анализ и прозрачност, от които се нуждаете, за да визуализирате и осъзнаете възможностите на Вашето портфолио. От пространствено планиране и програмиране до точна и бърза оценка на проекта, ние предоставяме набор от технологични решения, които да захранят с информация стратегията Ви за работното място.

Цялостни решения, полезни стратегии

С цялостен процес, управляван от данни, ние създаваме комплексни решения за работното място, които отговарят на Вашите уникални бизнес нужди. Нашите препоръки се основават на най-голямото в бранша портфолио от пространствени и ценови референтни показатели, за да осигурим яснота и да Ви помогнем да вземете решение с увереност.

Възможности

Представете си бъдещото си работно място и го открийте

  • Стратегия за работното място – Дефинирайте точните изисквания за Вашето бъдещо работно място чрез ориентирано към потребителя проучване
  • Благополучие на работното място – Осигурете цялостен подход към здравето и комфорта на служителите
  • Дизайн – Пренесете Вашата стратегия и фирмена култура в работната среда
  • Технологични услуги на работното място – Уверете се, че технологията подпомага безпроблемното изживяването на работното място с нашия пълен набор от инструменти за технологично консултиране, проектиране и управление на проекти
  • Управление на наемателите – Адаптирайте новото си работно място, за да отговаря на бъдещите изисквания
  • Управление на промените - Подгответе служителите си да ръководят, приемат и подкрепят промяната
  • Организационен дизайн - Стимулирайте трансформацията и подобрете организационната ефективност

Нашите технологични продукти

Свързани услуги

Контакти

Открийте най-новите ни анализи и пазарни проучвания

Нашите 500 анализатори на данни в световен мащаб предлагат полезна информация и многоизмерна перспектива без аналог в индустрията.