Проектиране и строителство

Проектиране

Предоставяме цялостни дизайнерски услуги, включително архитектурен дизайн, интериорен дизайн, инженеринг, въвеждане в експлоатация, управление на строителството, проектиране и строителство и управление на проекти и програми.

design-hero-image

Относно

Нашите адаптивни, гъвкави пространства предлагат обмислени решения, които стимулират креативността и сътрудничеството.

Като надхвърлят функционалните нужди, за да оформят перспективни пространства, нашите отдадени професионалисти разработват първокласен дизайн с внимателно планиран цялостен процес.

Услуги

Нашите интегрирани архитектурни, дизайнерски, инженерни услуги и  консултациите при избор и поръчка на обзавеждане ускоряват пускането на пазара и осигуряват оптимизация на проектните решения по време на процеса на проектиране, за да не се надхвърли планирания бюджет.

Our competitive supply chain sourcing and cost management deliver schedule compression through lead-time savings, innovation and quality, and a total cost of ownership (TCO) approach.

Нашите услуги за интериорен дизайн надхвърлят функционалността, като включват цялостно проектиране, пробни архитектурни планове, оценка на обекта и устройствено планиране, концептуален и технически дизайн, брандиране и мебели, инсталации и оборудване.

Дизайнерски колектив на СBRE

Отрасли и видове имоти

  • office_752x752 (4)

    Използваме най-изчерпателната платформа за услуги за недвижими имоти в света, за да открием иновативни решения за Вашите нужди като корпоративен клиент или инвеститор в офиси.

  • Industrialandlogstics-hero-972x1296 (2)

    Разполагаме с най-голямата платформа за индустриални недвижими имоти в света, като предлагаме интегриран пакет от услуги за наематели и инвеститори.

  • retail_752x752 (3)

    С интегрирани решения, уникални идеи и ненадминат опит, ние предоставяме решения на търговци на дребно, ресторантьори, инвеститори, собственици и предприемачи.

Нашият ръководен екип

Открийте най-новите ни анализи и пазарни проучвания

Нашите 500 анализатори на данни в световен мащаб предлагат полезна информация и многоизмерна перспектива без аналог в индустрията.