Планиране, отдаване под наем и наемане

Гъвкави решения за офис площи

Нуждите от офиси драстично се промениха, което прави гъвкавото работно пространство жизнено важно за Вашето работно място. Възползвайте се от познанията, експертния поглед върху пазара и опита на нашия екип, за да вземете информирани решения относно включването на гъвкавост във Вашата стратегия.

flex-space-hero-972x1296

Задълбочени експертни познания, цялостен подход

Като най-големия брокер на гъвкаво работно пространство в света, ние разполагаме с данни в реално време за 70% от световния гъвкав пазар и опитен екип от експерти по гъвкава трансформация в световен мащаб. Нашите клиенти варират от най-сложните гъвкави организации до най-малките стартъп компании. Предоставяме експертни съвети, данни и креативност във всяка сделка, независимо колко малка е тя.

Анализи и технологии без аналог

Нашият собствен набор от инструменти за услуги функционира синергично, за да осигури безпроблемно гъвкаво работно пространство, като ни помага да разработим стратегия и да отговорим на Вашите нужди от гъвкаво работно пространство.

  • F.A.S.T. (Гъвкав инструмент за наличност и проучване), който отчита на живо наличностите и възможностите на големи доставчици на гъвкави услуги.
  • CALC 2.0 (CBRE Agile Lease Calculator) – калкулатор, който бързо и точно сравнява цената на традиционните спрямо гъвкавите опции за отдаване под наем на офиси.
  • MK2 (Market Knowledge 2.0) – интерактивна база данни, задвижвана от машинно обучение за гъвкав обхват на доставчици и пазарни цени.
  • DYNAMO (Преглед и оптимизация) – оптимизира Вашето портфолио, увеличава максимално икономиите и идентифицира глобални партньори-доставчици

Цялостни решения и изпълними стратегии

Нашият опитен екип договаря най-добрите условия, които да подхождат на Вашия бизнес. Предоставяме цялостни решения – от гъвкави решения за портфолио и структури на сделки и опции за ценообразуване и преговори до партньорство с гъвкав оператор.

Консултантски услуги на CBRE

Оптимизирането на разходите е от ключово значение за разгръщането на пълния потенциал на Вашия бизнес. Научете повече как нашите експерти по стимулиране на развитието предоставят цялостни решения и изпълними стратегии

Разгледайте консултантските услуги

Свързани услуги

Контакт

Открийте най-новите ни анализи и пазарни проучвания

Нашите 500 анализатори на данни в световен мащаб предлагат полезна информация и многоизмерна перспектива без аналог в индустрията.