Трансформиране на бизнес резултати

Анализ на търговския сектор

Независимо дали Вашата марка е в процес на разработка или вече има национално присъствие, нашето персонализирано аналитично моделиране аргументира решенията за избор на търговски имот, като използва научни данни, а това води до по-интелигентни решения за местоположение.

retail-anayltics-hero-972x1296

Анализи и технологии без аналог

Нашата платформа за анализ на търговията на дребно предоставя най-важния контекст, научно обоснован анализ и прозрачност, от които се нуждаете, за да визуализирате и разберете портфолиото си от имоти чрез интерактивни технологични решения и собствените ни набори от данни

Задълбочен цялостен подход

Като използваме модели за прогнозиране, изкуствен интелект и разнообразие от аналитични техники, ние предоставяме множество доказателствени точки за Вашия анализ и предлагаме пълна прозрачност на нашите модели. Освен това включваме опресняване на модели и актуализации на данни, за да поддържаме Вашата система в „реално време“.

Консултантски услуги на CBRE

Идеите, основани на данни, са от ключово значение за реализирането на пълния потенциал на Вашия бизнес. Научете повече за това как нашите експерти по анализ на търговския сектор предоставят цялостни решения и изпълними стратегии.

consulting-cta-breaker-1424x1068

Относно търговията на дребно

Открийте как обширният набор от предложения за търговски обекти и експертни познания на CBRE могат да повлияят на стойността на Вашия бизнес.

Kонтакт

Открийте най-новите ни анализи и пазарни проучвания

Нашите 500 анализатори на данни в световен мащаб предлагат полезна информация и многоизмерна перспектива без аналог в индустрията.