Трансформиране на бизнес резултати

Адаптивно използване за нови цели

Реализирайте пълния потенциал на Вашия актив с екип от експерти, работещи заедно, за да проучат всяка потенциална възможност с бързина и гъвкавост.

Adaptive-resuse-hero-new-972x1296 (1)

Относно

Ускореното преминаване към пазаруване онлайн, повишената гъвкавост на работното място и еволюиращите потребителски навици накараха много инвеститори да погледнат на активите си в недвижими имоти от нова гледна точка. Дългогодишният ни опит във всички области на недвижимите имоти може да послужи не само за ревитализация и обновяване на активите Ви, но и за тяхното цялостно преосмисляне за нови цели, които едновременно ще оптимизират операциите и ще увеличават стойността им.

Експертен опит, базиран на данни, за значими резултати

Независимо дали целта Ви е повторно наемане, отдаване под наем, рефинансиране, репозициониране, повторен мърчандайзинг, или преустройство на Вашия актив, CBRE може да Ви помогне да намерите най-подходящата за него употреба и след това да го разработите, управлявате, приведете в действие или да го продадете.

Видове имоти

 • adobe-stock-442669737-hotels

  Предоставяме креативни, практически експертни познания в хотелиерската индустрия на всички основни пазари в Европа, като съчетаваме познания в областта и опит в сферата на недвижимите имоти.

 • Industrialandlogstics-hero-972x1296 (2)

  Разполагаме с най-голямата платформа за индустриални недвижими имоти в света, като предлагаме интегриран пакет от услуги за наематели и инвеститори.

 • office_752x752 (4)

  Използваме най-изчерпателната платформа за услуги за недвижими имоти в света, за да открием иновативни решения за Вашите нужди като корпоративен клиент или инвеститор в офиси.

 • retail_752x752 (3)

  С интегрирани решения, уникални идеи и ненадминат опит, ние предоставяме решения на търговци на дребно, ресторантьори, инвеститори, собственици и предприемачи.

Нашият ръководен екип

Открийте най-новите ни анализи и пазарни проучвания

Нашите 500 анализатори на данни в световен мащаб предлагат полезна информация и многоизмерна перспектива без аналог в индустрията.