Инвестиране, финанси и стойност

Капиталови пазари

Възползвайте се от проактивни анализи и стратегии, които отключват стойност, водят до възвращаемост и подобряват резултатите от инвестициите Ви в недвижими имоти във всички географски райони и във всички класове активи.

capital-markets-hero-972x1296

Инвестиционни имоти

Като световен лидер в придобиването и разпореждането с имоти, произвеждащи доходи за собственици на трети страни и корпоративни наематели, ние използваме обширна пазарна информация, експертни познания за сделките, надеждни взаимоотношения и безпроблемно изпълнение, за да предвидим тенденциите, да управляваме капитала и да увеличим максимално възвращаемостта. 

Дългово и структурирано финансиране

Създаваме иновативни опции за всякакъв вид потребности от капитал, като използваме обширна информация за сделките, стабилни взаимоотношения с кредиторите и собствена технология. 

 Инвестиционно банкиране 

Предоставяме обширни знания, достъп до инвеститори и стратегически съвети за целия спектър на инвестиционното банкиране, включително консултации за сливане и придобиване, емитиране на акции и вторични капиталови инвестиции.

2023 г. Вижте прогнозата за пазара на недвижими имоти

Експерти от CBRE Research споделят мнението си за това какво се очаква в сферата на икономиката, офисите, индустриалните пазари, търговията на дребно и капиталовите пазари в Югоизточна Европа за 2023 г. и след това.

Hero-SEE-MO2023-Sofia-2052x1368

Видове имоти

 • office_752x752 (4)

  Използваме най-изчерпателната платформа за услуги за недвижими имоти в света, за да открием иновативни решения за Вашите нужди като корпоративен клиент или инвеститор в офиси.

 • Industrialandlogstics-hero-972x1296 (2)

  Разполагаме с най-голямата платформа за индустриални недвижими имоти в света, като предлагаме интегриран пакет от услуги за наематели и инвеститори.

 • retail_752x752 (3)

  С интегрирани решения, уникални идеи и ненадминат опит, ние предоставяме решения на търговци на дребно, ресторантьори, инвеститори, собственици и предприемачи.

 • adobe-stock-442669737-hotels

  Предоставяме креативни, практически експертни познания в хотелиерската индустрия на всички основни пазари в Европа, като съчетаваме познания в областта и опит в сферата на недвижимите имоти.

 • residential_752x752

  Отключете потенциала на Вашите жилищни имоти с експертни стратегии за инвестиции, финансиране, оценка, посредничество и проектиране.

Нашият ръководен екип