Инвестиране, финанси и стойност

Глобални прогнози и анализи

Сертифицираните специалисти на CBRE по икономика, наука за данните и прогнозиране на Econometric Advisors предоставят най-търсените анализи на данни за недвижими имоти в света.

getty-images-973708488-global-forecasting-analytics

Достъп до глобалната платформа за прогнозиране на CBRE

Econometric Advisors

Вече сте клиент?

Влезте в Econometric Advisors

ERIX

Вече сте абонат?

Влезте в ERIX

Икономически данни в подкрепа на Вашата стратегия

Усъвършенстваните аналитични техники на CBRE се прилагат с последователност и мащаб, които нямат аналог в бранша. С умело управлявани набори от исторически данни икономистите на CBRE могат да анализират характеристики, да управляват и тестват прогнозни модели, за да предложат на професионалистите и клиентите на CBRE уникални идеи и надеждни прогнозни сценарии за бъдещето. Многоизмерната гледна точка на CBRE е благоприятна за сектора на бизнес недвижимите имоти и осигурява трансформационни резултати за клиентите.

Овластяване с авангардни идеи

Икономистите и специалистите по данни на CBRE работят със собствен пакет от аналитични инструменти, за да превърнат информацията за бизнес недвижими имоти в анализи с практическа полза. Нашата мрежа от прогнозисти осигурява авторитетни експертни идеи и проучвания без аналог на местния пазар за клиентите ни. Най-големите инвеститори в света разчитат на ясните и последователни констатации на CBRE, тъй като тези анализи влияят върху начина, по който те оценяват потенциала на своите инвестиции в недвижими имоти.

Нашият ръководен екип

Открийте най-новите ни анализи и пазарни проучвания

Нашите 500 анализатори на данни в световен мащаб предлагат полезна информация и многоизмерна перспектива без аналог в индустрията.