Управление на недвжими имоти и активи

Фасилити мениджмънт

От една единствена линия на обслужване на едно място до напълно интегрирано решение за фасилити мениджмънт в световен мащаб, CBRE предоставя най-добрите решения в своя клас, които ще Ви помогнат да постигнете целите си за оперативна ефективност, устойчивост и опит на работното място.

facilities-managment-hero-972x1296_a (2)

Нашият интегриран подход

Разполагаме с най-големия екип в света от експерти по интегриран фасилити мениджмънт в бранша – висококвалифицирани екипи, които ще Ви помогнат да постигнете Вашите големи и малки бизнес цели по целия свят. От постигането на нулеви емисии на парникови газове до намаляване на риска, нашият екип използва оптимизиран модел за предоставяне на услуги, за да управлява всеки аспект на Вашето съоръжение.

Нашият глобален подход включва самостоятелно предоставяне на технически услуги, ръководи се от услугите за управление на бизнес имотите и е задвижван от технологии за мащабиране на данни и технологии от корпоративен клас, както и от най-добрите и най-разностранните партньори доставчици в областта. Сами изпълняваме поръчките за техническа поддръжка при по-ниски общи разходи за работна поръчка в сравнение с доставчиците в бранша, като постоянно помагаме на стотици фирми да получат по-голяма ответна реакция, повече време за непрекъсната работа и цялостно удовлетворение.

Какво можем да направим за Вас

Постигаме по-бързи и по-интелигентни трансформиращи резултати в нужния мащаб

$name
Осигуряваме надеждни и ефикасни операции
Оптимизираме разходите, намаляваме риска и подобряваме цялостното качество на услугите, съответствието и безопасността на Вашата сграда или портфолио чрез най-добрите кадри, процеси и технологии в бранша.
$name
Насърчаваме постигането на устойчивост
Създаваме стратегия за целите Ви за устойчивост, на която можете да се доверите, реализираме плана Ви, за да постигнете и надхвърлите целите си, и премахваме въглеродните емисии от портфолиото Ви
$name
Подобряваме изживяването на работното място
Правим работното Ви място по-привлекателно, улесняваме хибридния модел на работа, привличаме, ангажираме и запазваме квалифицираните Ви кадри чрез персонализирани изживявания за служителите.

Решения, съобразени с Вашите нужди

Помагаме Ви да осъзнаете потенциала на Вашето съоръжение

Технически услуги:

Оптимизираме оперативните Ви разходи, намаляваме риска, подобряваме безопасността и съответствието, и подобряваме непрекъснатото време за работа чрез водещи в бранша технически кадри, технологии, инструменти и стратегии за поддръжка.


Интелигентни решения за управление на съоръжения:

Съдействаме Ви да постигнете по-висока ефективност и оперативна надеждност, като същевременно намаляваме въглеродните емисии и разходите със свързана сградна автоматизация, Интернет на нещата и решения за анализ на данни, които използват хора, процеси и интегрирани технологии.


Оптимизация на активи:

Помагаме Ви да намалите разходите за жизнения цикъл на активите, да подобрите производителността и надеждността и да намалите въглеродните емисии, като надграждаме, оптимизираме, преоборудваме и наблюдаваме сградните системи във Вашата сграда или портфолио.


Предоставяме решения за устойчиво развитие

които изпълняват стратегическите Ви цели за намаляване на въглеродните емисии, енергийната ефективност, опазване на водата, биоразнообразието и намаляване на отпадъците в рамките на всичките Ви дейности.


Услуги за изживяване на работното място:

Стремим се да превърнем работното Ви място в предпочитана дестинация чрез услуги, ориентирани към хората и базирани на технологичен опит, за да увеличим ангажираността на служителите, да оптимизираме производителността и да предоставим смислени идеи за организация на работното място.

Проект & и основна доставка

С договорите за доставка „до ключ“ за всеки ангажимент, ние сме Вашият изключителен представител за целия екип за доставка, управляваме всеки елемент от веригата за доставки, повишаваме ефективността в процеса на проекта и компресираме графика за доставка, за да постигнем по-бързи резултати.

Глобални решения за работните места

Цялостната интеграция на глобалните ни решения за работното място в световен мащаб Ви помага да постигате трансформационни и стратегически бизнес резултати за Вашето предприятие.

$name

Индустрии, които обслужваме

 • Фасилити мениджмънт на телекомуникационни средства и технологии

  $name

  Предлагаме интегрирани решения за фасилити мениджмънт на телекомуникационни, медийни и технологични компании на всеки етап.

 • Фасилити мениджмънт за финансови услуги

  $name

  Внедрете глобално съгласуван фасилити мениджмънт, като същевременно защитите Вашата марка.

 • Индустриален и логистичен фасилити мениджмънт

  $name

  Постигнете видимо по-добри резултати чрез фасилити мениджмънт във всяка Ваша индустриална и логистична среда.

 • Фасилити мениджмънт в здравеопазването

  $name

  Създаваме видимо по-добри резултати чрез подобряване изживяването на пациентите благодарение на безопасна, ангажираща и високоефективна среда в сферата на здравеопазването.

 • Мениджмънт на енергийни, нефтени и газови съоръжения

  $name

  Интегриран фасилити мениджмънт в рамките на съгласуван глобален оперативен модел, ориентиран към безопасността, който подлежи на одит.

 • Фасилити мениджмънт в научната сфера

  $name

  Отключваме първокласни резултати чрез фасилити мениджмънт във Вашите лаборатории, производствени помещения и критична среда.

 • Инфраструктура, защита и фасилити мениджмънт на държавни предприятия

  $name

  Постигане на напредък в мисията и финансовата устойчивост чрез решения за стратегическо управление.

 • Фасилити мениджмънт в търговията на дребно и в множество обекти

  $name

  Оптимизирайте производителността и операциите на Вашите съоръжения за търговия на дребно с технологични решения, базирани на данни.

Нашият ръководен екип

Тенденции в разходите за фасилити мениджмънт за 2022 г.

Разгледайте подробните изследвания и анализи относно разходите за фасилити мениджмънт, за да вземате решения въз основа на обективни данни

$name

Свързани идеи и новини